28.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022 - 13:50
No menu items!

GALERIE FOTO Klaus Iohannis nu s-a mai îmbrăcat în alb la Ziua Marinei. Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor nu au participat la festivități

spot_img

Președintele Klaus Iohannis a ales, anul acesta de Ziua Marinei, să se îmbrace la costum, la fel ca toți ceilalți oficiali prezenți la festivități. Chiar și premierul – general Nicolae Ciucă s-a îmbrăcat la costum, și nu în uniformă militară. Ceilalți doi lideri ai coaliției, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor, nu au participat la festivitățile de Ziua Marinei.

Klaus Iohannis nu s-a mai îmbrăcat în alb, într-o ținută de gală, ce s-a vrut tematică, așa cum a apărut anul trecut, de Ziua Marinei.

Anul trecut, Iohannis a ales un sacou alb și și-a pus papion la gât.

Și dacă premierul de acum, Nicolae Ciucă, a fost prezent la festivități alături de ministrul Apărării, Vasile Dîncu și ministrul de Interne, Lucian Bode, ceilalți doi lideri ai coaliției, Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor, nu au venit la Ziua Marinei.

Anul trecut, liderii coaliției de guvernare de atunci, Dan Barna și Anca Dragu, a fost prezenți la Ziua Marinei, chiar relațiile dintre USR Plus și PNL erau încordate.

După discursurile oficialilor, ÎPS Teodosie al Constanței a început să țină slujba, dar a fost întrerupt de organizatori brusc, pentru ca Şeful Statului Major să poată susţine o alocuţiune. Arhiepiscopul a decis să plece de la festivități.

Marilena Nedelcu