13.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024 - 14:00
No menu items!

Galerie foto. Cine i-a luat locul lui Cherecheș la Primăria Baia Mare. Viceprimarul iubitor de frumos și de pariuri

spot_img

Locotenentul lui Cherecheș așa cum se autointitulează Dăncuș Doru, viceprimarul din Baia Mare, este cel care se pare că ar fi vorbit ultima oară cu primarul fugar.

Fuga lui Cătălin Cherecheș l-a propulsat pe viceprimarul Dăncuș la conducerea orașului. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, la sesizarea președintelui PNȚCD, Aurelian Pavelescu. Ioan Doru Dăncuș este acuzat că și-ar fi asumat o funcție de conducere în PNȚCD și a semnat documente în acest sens.

Viceprimarul este iubitor de frumos, având o parteneră de viață extrem de frumoasă, și de tânără, de numai 30 de ani, dar și de pariuri sportive.

În 2022, viceprimarul Ioan Doru Dăncuș, un mare jucător la pariuri sportive, a câștigat 122.482 lei. Este a doua cea mai mare sumă câștigată în istoria financiară de parior a „locotenentul” primarului Cătălin Cherecheș.

În 2021, în declarația de avere este menționată suma de 79891 RON, câștiguri pariuri superbet. Se pare că Doru Dăncuș este constant pasiunii sale și joacă anual la pariuri unde câștigă diferite sume de bani care sunt trecute în declarația de avere.

Tot din declarația de avere, aflăm că are un apartament, 2 credite, salariul de la primărie, plus câștigurile din pariuri. Doru Dăncuș nu deține mașină, conform declarației de avere, nici bijuterii, obiecte de artă și de cult, într-un cuvânt obiecte a căror valoare nu depășește suma de 5000 de euro. Nu are bani în cont, nu a împrumutat de la nimeni nimic, dar are datorii de achitat la bănci.

Este divorțat, iar fosta soție ocupă funcția de director al ansamblului Transilvania care este în subordinea Consiliului Județean. Împreună au doi copii.

Actuala parteneră de viață se numește Ioana Simona Prodan și este consilier juridic al Sindicatului Liber din Învățământ Maramureș (SLI MM).

De pe contul de Facebook al domnișoarei, putem vedea că amândoi iubesc excursiile, într-un an de zile vizitând câteva locații: Roma (decembrie 2022), Seychelles (februarie 2021), Milano (aprilie), Israel (iunie), Madeira(august).

 

D.Constantin