Gabriela Firea: “Să lăsăm luptele interne”

Primarul  Capitalei, Gabriela Firea, a făcut, luni, înaintea Comitetului Executiv (CEx) al PSD, un nou apel la resposabilitate. Ea a precizat că trebuie lăsate luptele interne de o parte şi, mai mult, trebuie ca social-democraţii să găsească măsuri pentru a preveni şi alte posibile crize, pe viitor.

Să lăsăm luptele interne de o parte, să punem în aplicare totul pentru români şi pentru Bucureşti. Ne dorim un partid unit, o echipă care să lucreze cu motoarele turate la maximum. Ne dorim o  concentrare pe proiecte şi mai puţin pe dispute interne. Ne-am dori ca, după  această şedinţă, PSD să nu aibă de pierdut, să nu iasă decimat şi sfărâmat, să rămânem prieteni. (…)Ce ne dorim foarte mult este să aflăm ce urmează, în funcţie de deciziile care se adoptă în CEx, astfel încât să nu mai riscăm, peste alte câteva luni, să avem o nouă criză politică. Aceste crize nu fac bine românilor şi nici nouă, ca partid. Trebuie să ne luăm măsuri asiguratorii. (…)Partidul este unul singur. Nu ne face plăcere nici mie, nici colegilor că despre PSD se vorbeşte folosindu-se termeni de gaşcă, grupare. Noi suntem PSD, nu suntem în gruparea nimănui, în gașca nimănui, în zona nimănui“, a declarat Gabriela Firea. 

Duminică, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facbook, Firea le-a transmis premierului și președintelui PSD că trebuie să înceteze această dispută politică și, chiar dacă au greșit amândoi, trebuie să îndrepte lucrurile.

NICIUN COMENTARIU