10.5 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 14:09
No menu items!

Gabriela Firea: Bucureştenii vor plăti facturi duble la iarnă. Situația Timișoarei rămasă fără apă caldă și căldură se întâmplă zilnic în București

spot_img

Bucureştenii vor plăti facturi DUBLE față de iarna trecută, susţine prim vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, din cauza faptului că „prețul aprobat astăzi de ANRE majorează prețul gigacaloriei cu 86%, cu 152 de lei în plus pentru fiecare gigacalorie”.

Situația Timișoarei rămasă fără apă caldă și căldură se întâmplă zilnic în București. În fiecare zi, de un an de zile, în Capitală sunt cartiere întregi lăsate să se descurce cu apa pe aragaz! Astăzi, sute de blocuri din tot orașul sunt pe listele de avarii, noroc de toamna mai călduroasă.

Cel mai rău este în Sectorul 6!

Rețeaua primară este plină de avarii, iar asta înseamnă că încă o zi sau două zeci de mii de oamenii vor sta fără căldură și vor face duș cu apă încălzită la aragaz.

Dar la iarnă?”, mai precizează Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

„Și ce face Nicușor Dan în tot acest timp?

Își pregătește bilanțul la un an de mandat și-i anunță pe oameni că va fi mai bine de la 1 noiembrie pentru că s-au făcut reparații.

15 kilometri din peste 1.000 km de rețea primară.

O picătură într-un pahar…

Aproape jumătate din ce am reparat noi anul trecut”, a mai spus fostul primar Gabriela Firea, adăugând că „poate nu uită Nicușor Dan să anunțe în bilanțul de un an că echipa Firea i-a lăsat un proiect de fonduri europene în valoare de aproape 280 milioane de euro pentru a repara circa 200 km de conducte principale. Ținut în sertarul de la ministerul Fondurilor Europene, contractul a fost scos exact la timp pentru ca primarul care nu a făcut nimic pentru aceasta să semneze contractul, dar nu să și înceapă lucrările.

Să mai vorbesc și de datoriile de aproape o jumătate de miliard de lei pe care PMB le are la Elcen? Iar  Nicușor Dan visează chiar să cumpere Elcen”.

Dalia Constantin