7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:02
No menu items!

Gabriela Firea anunță că va candida la Primăria Capitalei. Ce spune despre candidatul PSD la prezidențiale

spot_img

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că vrea să candideze pentru funcția de primar al Bucureștiului în 2024 și că PSD va avea „un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susține sper din postura de primar general”.

„Vreau să fiu sănătoasă, și eu, și colegii, și familia, să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute și abandonate de domnul Nicuşor Dan și să recuperez întârzierile lui, pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur și am senzația că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua niște măsuri bune (…) Este decizia mea, îi prețuiesc pe români și am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Ministrul Familiei a mai anunțat că PSD are de unde alege candidatul pentru alegerile prezidențiale din 2024.

„Avem colegi foarte bine pregătiți, care vor participa la o cursă internă pe sistem american și vom avea un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susține sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidențialelor, vor fi fost depășite cele locale”, a mai spus Gabriela Firea.

Marilena Nedelcu