1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 21:59
No menu items!

Alexandru Rafila: „Primele luni ale noului an se anunță dificile. Lucrăm ca să depășim această perioadă cât mai repede”

spot_img

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, avertizează că primele luni ale noului an se anunță dificile pentru că pandemia nu a trecut. 

Ministrul Sănătății îi avertizează pe români că urmează o perioadă dificilă.

„Primele luni ale noului an se anunță dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăși avem nevoie de solidaritate, responsabilitate și empatie unii față de ceilalți”, a scris Alexandru Rafila pe pagina sa de Facebook.

Rafila a mai anunțat că pregătește o strategie pentru trecerea mai ușoară prin pandemie  și pentru refacerea sistemului medical.

„Lucrez împreună cu colegii mei ca să depășim această perioadă cât mai repede și, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viața mai bună. Dorința mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viață fără constrângeri, pentru a putea călători și participa la evenimente culturale și sportive în siguranță. Ne străduim să menținem școlile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generații sănătoase și instruite”, a adăugat Rafila.

În încheierea mesajului, ministrul le-a mulțumit angajaților din sistemul medical pentru efortul făcut în cei doi ani de pandemie.