15 C
București
marți, 28 mai 2024 - 6:29
No menu items!

Gabriel Cotabiță a revenit pe scenă

spot_img

Artistul a cântat în cadrul „Galei Chapeau!”, care i-a fost dedicată, joi seara, la Sala Palatului. Mai mulți artiști au urcat pe scenă și au interpretat melodiile lui Gabriel Cotabiță în cinstea cântărețului care împlinește, pe 1 noiembrie, 60 de ani.

Pe parcursul concertului, Gabriel Cotabiță a stta într-una din lojele Sălii Palatului și i-a aplaudat pe toți artiștii care i-au interpretat hiturile. Apoi a urcat și el pe scenă și a cântat “Ave Maria”.

„Tot ce vă doresc este să fiţi convinşi că iubirea este mai bună şi mai mare decât orice altceva. Numai iubirea m-a adus înapoi, iubirea voastră şi a tuturor acelora care mă înconjoară„, le-a spus Gabriel Cotabiţă celor aproximativ 4.000 de persoane care au participat la „Gala Chapeau!”.

Minute în șir, Gabriel Cotabiţă a fost ovaţionat atât de public, cât şi de „familia sa muzicală” de pe scena Sălii Palatului. Tot la finalul evenimentului, publicul, familia şi prietenii de pe scenă i-au cântat în cor artistului „La mulţi ani!”.

„Gala Chapeau!” a reunit artişti din toate generaţiile, care, pe parcursul a peste două ore, au interpretat hituri ale lui Gabriel Cotabiţă. Printre aceșta – Loredana, Luminița Anghel, Doru Todoruț, Aurelian Temișan, Monica Anghel, Smiley, Cornel Ilie, VH2, Delia, Nico, Bodo, Marel Pavel și Connect-R.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti pe 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

S. Marinescu