8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 7:53
No menu items!

Frumoasa Angelina Jolie

spot_img

Frumoasa Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight este o actriță americană de film, Ambasadorul Bunăvoinței pentru Organizația Națiunilor Unite de comisari speciali pentru refugiați, deoarece susține cauze umanitare în toată lumea și sprijină refugiați cu ajutorul Organizației UNHCR. Fiind considerată una din cele mai frumoase femei din lume, revista Esquire i-a acordat distincția de „cea mai sexy femeie în viaţă”.

A câştigat trei Globuri de Aur, două premii de la Organizația Actorilor de Film și un premiu OSCAR. Debutul ei pe micile ecrane a avut loc în copilărie, alături de tatăl ei, dar cariera ei de actriță a început abia zece ani mai târziu în producția cu buget redus „Cyborg 2”. Primul ei rol de succes a fost în filmul „Hackers”, apoi a jucat în „George Wallace”, un film biografic controversat.

Mai târziu, a jucat în „Gia”, apoi a obținut un OSCAR pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar pentru drama „Girl, interrupted”. Jolie a câștigat renume internațional cu ajutorul rolului Lara Croft, eroina de jocuri video, din filmul „Tomb Raider”. A jucat în numeroase filme, dar cei mai mulți bani i-a câştigat cu filmul de acțiune-comedie „Mr. And Mrs. Smith”.

A fost măritată cu Jonny Lee Miller, apoi cu Billy Bob Thornton, iar acum are o relație cu Brad Pitt, formând un cuplu celebru în întreaga lume. Jolie și Pitt au trei copii adoptați, Maddox, Pax și Zahara și trei copii biologici Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon.

Roxana Mera

Articolul precedent
Articolul următor