0.2 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 7:20
No menu items!

Fotografiile celor mai celebri câini, publicate în “Hollywood Dogs”

spot_img

barbara stanwyck

Fotografiile câinilor care au avut roluri în cele mai faimoase filme din perioada anilor 1920-1950, vor fi publicate în cartea „Hollywood Dogs”, potrivit dailymail.co.uk.

În carte vor fi regăsiți câinii celebri precum Rin Tin Tin, un câine care a apărut în peste 26 de filme sau Asta, câinele care a devenit cunoscut pentru rolul său ca Skippy.

De asemenea, în carte se regăsește și câinele Pal, renumit pentru rolul principal în cele șapte filme „Lassie” și în episoadele pilot ale serialului, care a avut premiera în anul 1954.

Un alt câine celebru care va apărea în carte este Terry, care a jucat în peste 15 filme, însă a devenit faimos după rolul său ca Toto, în filmul “Vrăjitorul din Oz”.

De asemenea, Elvis Presley apare într-o fotografie în care ține în brațe un câine, iar Marylin Monroe apare într-o poză în care îmbrățișează un bichon.

Pentru prima dată, atenția nu le mai este acordată în totalitate vedetelor precum Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn sau Jean Simmons, ci și câinlor de lângă ei.

stan laurel

elizabeth taylor

jean simmons

roy rodgers

D.M.