26.8 C
București
vineri, 2 iunie 2023 - 12:27
No menu items!

FOTO. Trafic oprit pe DN 17 C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, din cauza poleiului. Zeci de apeluri la 112

spot_img

Traficul a fost oprit, miercuri dimineață, pe DN 17 C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, din cauza poleiului. Mai multe maşini au fost blocate în zonă, iar internauţii reclamă că în zonă nu s-a intervenit. Pe grupuri de Facebook sunt distribuite imagini cu maşinile blocate, incusiv cu o ambulanţă împinsă de mai multe persoane, relatează News.ro.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 17C, între localităţile Bistriţa şi Năsăud, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza temperaturilor scăzute şi a carosabilului ud sunt semnalate depuneri de polei, fiind oprită circulaţia pe ambele sensuri”, a transmis, miercuri, Centrul Infotrafic.

Polițiștii au precizat că mai multe autovehicule sunt imobilizate pe acest segment de drum şi nu pot înainta.

„De asemenea, tot în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17D, este semnalat carosabil alunecos, cu depuneri de polei, între localităţile Beclean şi Năsăud, circulaţia desfăşurându-se alternativ”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Pe Facebook, mai multe persoane au reclamat faptul că pe drumurile din judeţul Bistriţa-Năsăud nu s-a intervenit.
 

„Blocat Dealul Târgului!!! Ruşine Prefecturii şi celor de la „drumuri”. Este gheaţă!! Nu a ieşit nicio maşină la curăţat drumul!! Să pună sare!!”, a scris unul dintre ingternauţi, postând mai multe fotografii.

În una dintre acestea se vede cum mai multe persoane împing o ambulanţă, în încercarea de a o face să înainteze.

„De 2 ore suntem pe Dealul Târgului şi nu a venit nici o maşină de la drumuri sa dea cu sare!! Şi Poliţia e ingheţată!!! Nu a ieşit deloc!! Drumul e blocat pe ambele sensuri!!!”, a scris o altă persoană.

Potrivit meteorologilor, în perioada 28 martie, ora 10.00 – 30 martie, ora 09.00, vremea va fi rece pentru această dată în toată ţara, iar temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 şi 0 grade C şi se va produce brumă sau îngheţ la sol.

R. Dan