-1.4 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 22:18
No menu items!

FOTO/ Scandal la Târgul de Crăciun din Constanţa. Mai multe persoane, fără certificat verde, au forţat intrarea

spot_img

Mai multe persoane, care nu aveau certificat verde, au forțat accesul, vineri seară, la Târgul de Crăciun din Constanţa, fiind nevoie de intervenția jandarmilor.

Potrivit Primăriei Constanţa, un grup de bărbați și femei a provocat un scandal teribil în Parcul Arheologic din Constanța. Aceștia au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.

“Nu au ţinut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Crăciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenţi în parc şi nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ şi forţau gardurile, constănţenii responsabili aşteptau în ordine să intre în parc”, a transmis Primăria Constanţa.

Sursa citată menţionează că jandarmii au intervenit şi au reuşit să restabilească ordinea.

Primăria Constanţa organizează Târgul de Crăciun în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Parcul Arheologic din centrul oraşului.

Accesul se va face în baza Certificatului Digital European şi este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Sunt exceptaţi copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoţiţi de un adult, dar care se afla într-una dintre situaţiile respective.

                                                                                                               Adina Silav