19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:37
No menu items!

FOTO Miss Universe România va purta în finala competiției din Eilat, Israel, o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României

spot_img

Carmina Cotfas, reprezentanta României la Miss Universe,  va defila la proba costum național în cadrul finalei din Israel, într-o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României cu 10.000 de cristale Swarovski în culorile tricolorului se arată, marți, într-un comunicat al Amabasdei Israelului la București. Valoarea rochiei depășește 20.000 de dolari.

Peste 1.200 de membri ai delegațiilor oficiale Miss Universe din aproximativ 100 de țări, precum și entuziaști ai concursului și persoane publice sunt așteptate să sosească în Eilat, stațiunea de la Marea Roșie iubită de turiști din toată lumea, începând cu finalul lunii Noiembrie.

Pentru prima dată în istorie, concursul Miss Universe va avea loc în Eilat, Israel și va fi transmis live în peste 170 de țări.

Rochia cu care Miss Universe România, Carmina Cotfas, va defila la proba costum național în cadrul finalei din Israel a Miss Universe este o rochie tribut a portului tradițional românesc și o reinterpretare a sumanului purtat de Regina Maria a României.

Rochia a fost realizată în 3 luni, de designerul Aviad Arik Hermanși este făcută din brocart fin și broderie de lux cu motive romanesti. Are 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României și valoarea ei depășește 20.000 de dolari.

“Mă bucur că Israelul sărbătorește redeschiderea granițelor pentru turismul internațional printr-un eveniment de asemenea anvergură.

Ochii întregii lumi se vor îndrepta spre Israel și în mod special spre Eilat, o zonă turistică emblematică pentru Israel.

Rolul meu ca ambasador implică crearea de punți între comunitatea Israeliană, pe care o reprezint, și comunitatea română, care m-a primit cu brațele deschise.

Rochia aceasta, realizată cu pasiune de designerul Aviad Arik Herman va aduce în fața publicului esența stilistică a României și nu pot decât să îi doresc mult succes Carminei Cotfas, reprezentantei României în această competiție” a declarat David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

Înainte de plecarea în Israel, Carmina Cotfas, reprezentanta României în competiția Miss Universe, a arătat presei din România rochia spectaculoasă creată de designerul israelian.

Alegerea Israelului ca țară gazdă subliniază încă o dată atractivitatea Israelului, istoria sa bogată și varietatea mare de locuri turistice și stațiuni spectaculoase pe care Israelul le are de oferit spectatorilor concursurilor din întreaga lume.

Un eveniment internațional de această amploare va impacta pozitiv imaginea Israelului, ca destinație turistică de top.