3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 19:39
No menu items!

Messi, o noua reacție despre FC Barcelona

spot_img

Argentinianul Lionel Messi a comentat, într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca, situaţia actuală a echipei sale de suflet, FC Barcelona, și s-a declarat “surprins” de revenirea fotbalistului brazilian Dani Alves pe camp nou.

“Adevărul este că revenirea lui m-a surprins, mai ales în acest moment.

Cred că poate fi însă o achiziţie bună deoarece, ca şi în cazul lui Xavi, poate fi important pentru tineri. Îi va ajuta să crească, pentru că este o persoană câştigătoare şi transmite foarte mult.

O va face cu tinerii, atât la jocuri, cât şi la antrenamente. Pentru că va contribui foarte mult şi în afara terenului, cu munca de zi cu zi, angajamentul şi dorinţa pe care o are mereu de a câştiga”, a afirmat Messi.

“Barcelona trece printr-o etapă de reconstrucţie, cu o echipă în care sunt mulţi jucători tineri. Astăzi cred că există echipe mai bune decât Barcelona.

Însă, chiar dacă acum lasă această impresie, asta nu înseamnă că mai târziu nu vor putea lupta, pentru că trebuie să ţinem cont de sosirea lui Xavi, de iluziile reînnoite şi de puterea de a recupera nişte jucători care acum îi lipsesc. Mă întristează situaţia Barcelonei.

Sunt un fan şi vreau tot ce este mai bun pentru această echipă”, a mai spus Messi.