28.5 C
București
sâmbătă, 1 octombrie 2022 - 15:13
No menu items!

FOTO. La un pas de tragedie. O femeie din Arad, împinsă în fața mașinilor în timp ce stătea la semafor 

spot_img

Polițiștii din Arad s-au autosesizat după ce o femeie a povestit pe Facebook că a fost împinsă în fața mașinilor în timp ce aștepta la semafor, în centrul orașului de pe râul Mureș. Din fericire, arădeanca nu a fost rănită, iar cea care a agresat-o a fost identificată și dusă la Psihiatrie.

Conform relatării făcute de către victimă pe Facebook, incidentul a avut loc miercuri, în centrul municipiului Arad. Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau. Femeia a povestit că a reuşit să evite să fie lovită de o maşină.

„Unde ne îndreptăm Dumnezeule mare??? Nici nu știi ce îți aduce ziua și momentul. Să aveți mare grijă la”doamna” din poza care nu e în mințile ei!

Stai liniștit la semafor și se trezește o nebuna, care nu ar trebui să fie pe strada, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă in drum, când mașinile trec cu viteza…

Cineva a avut grija de mine și nu m-am trezit sub roțile vreunei mașini”, a scris arădeanca.

Victima a reuşit să o fotografieze pe cea care ar fi împins-o, iar cei care au comentat la postare au recunoscut-o ca fiind o persoană care cerşeşte în diferite intersecţii din Arad.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică”, a transmis, vineri, IPJ Arad.

Presupusa agresoare a fost dusă la Secţia Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

                                                                                                                   Adina Silav