4.6 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 7:29
No menu items!

FOTO. Incident violent la spitalul din Vaslui. Un pacient a distrus tot ce i-a ieșit în cale

spot_img

Incident violent la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Vaslui. Un pacient a provocat distrugeri de mii de euro în salon, de la aparatură medicală la sute de fiole de medicamente.

„Este cel mai grav incident din ultimii ani”, a declarat managerul spitalului pentru știriest.ro.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, din Corni-Albești, județul Vaslui, fusese adus cu ambulanța la Spitalul Județean Vaslui, în urma unui episod de automutilare. După ce pacientul a intrat într-un salon de la Unitatea de Primiri Urgențe, a început haosul. Bărbatul a devastat tot ce i-a ieșit în cale.

„Două electrocardiografe, un monitor de calculator, o imprimantă multifuncțională și sute de fiole de medicamente au fost distruse de către pacientul agresiv”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui, pentru sursa citată.

Speriate, cadrele medicale au solicitat sprijinul forțelor de ordine.

„Nu este prima dată când ne confruntăm cu comportamente violente din partea pacienților. Cu toate acestea, incidentul despre care vorbim este cel mai grav pe care l-am întâlnit în ultimii ani. Ne-am angajat să luăm măsuri suplimentare pentru a proteja siguranța personalului nostru și a pacienților”, mai spune managerul spitalului.

Bărbatul a fost transferat, ulterior, la secția de Psihiatrie.

                                                                                                          Adina Bucur Silav

SURSA FOTO: știriest.ro