18.8 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 13:53
No menu items!

UPDATE VIDEO/FOTO Incendiu violent la un bloc din Capitală. Pompierii au intervenit de urgență, iar locatarii sunt evacuați

spot_img

UPDATE: Un număr de 38 de locatari au fost evacuați în urma incendiului care a izbucnit, miercuri, la blocul din Capitală. Șapte persoane au primit îngrijiri medicale, iar o femeie de 84 de ani a fost transportată la spital, după ce a inhalat fumul care a invadat clădirea.

De asemenea, un pompier a avut nevoie de îngrijiri medicale, tot din cauza fumului.

Un alt membru al echipelor de intervenție, un polițist local, a avut nevoie de îngrijiri la fața locului, după ce s-a tăiat la o mână.

Știre inițală: 

Un incendiu violent a izbucnit, miercuri, într-un bloc din cartierul bucureștean Rahova. Locatarii au fost evacuați, iar o femeie de 84 de ani a fost transportată la spital.

Imobilul cuprins de flăcări se află pe Calea Rahovei, pompierii intervenind la fața locului cu 10 autospeciale de stingere și 3 autoscări.

Locatarii blocului au fost evacuați, fiind formate de urgență echipe mixte pentru căutarea eventualelor victime.

Blocul, aflat în curs de reabilitare termică, a fost cuprins de flăcări pe două laturi, iar pe partea din spate a clădirii incendiul se manifestă pe toată fațada.

În zonă sunt degajări mari de fum, atât în exterior, cât și in interiorul blocului, pe casa scării.

Potrivit informațiilor transmise de echipele de intervenție, o femeie de 84 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Universitar. Un bărbat de 65 de ani a refuzat să fie dus la o unitate spitalicească, iar la fel s-a întâmplat și în cazul unei fetițe de 10 ani, a căror părinți au refuzat transportul acesteia.

                                                                                                                Adina Silav