13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 8:02
No menu items!

FOTO Drum județean din Prahova, surpat din cauza ploilor. Circulația se desfășoară pe o singură bandă

spot_img

Drumul județean care face legătura între localitățile Zâmbroaia şi Predeal Sărari din județul Prahova s-a surpat în această dimineață. Marginea șoselei s-a rupt pe o lungime de 12 metri. Circulația a fost restricționată pe o singură bandă, iar în zonă sunt mai multe echipaje de poliție.

Potrivit Consiliului Județean Prahova, circulația pe DJ 219 a fost restricționată pe banda de circulație Zâmbroaia – Predeal Sărari din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul județean pe o lungime de aproximativ 12 metri, informează Mediafax.

Alunecarea s-a produs ca urmare a precipitațiilor abundente căzute în ultima perioadă.

Direcția Județeană de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova a montat în zonă balizele și indicatoare, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță. Traficul se desfășoară alternativ pe o singură bandă.

CJ Prahova a anunțat că luni vor fi montați parapeți pe toată lungimea zonei afectate, urmând să fie efectuată și expertiza tehnică, imediat cum condițiile meteo o vor permite, pentru a asigura reabilitarea drumului.