3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:22
No menu items!

Cinci dintre persoanele implicate în scandalul de la Topliţa au fost reţinute

spot_img

Cinci dintre persoanele implicate în scandalul din zona pieţei agroalimentare din Topliţa au fost reţinute pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugerea unor autoturisme care aparţineau “rivalilor”.

Poliţia Judeţeană Harghita a anunţat, duminică seară, referitor la scandalul produs în zona pieţei agroalimentare din municipiul Topliţa, că în urma administrării probatoriului realizat până la acest moment, faţă de 5 persoane despre care există date şi indicii rezonabile privind participarea la săvârşirea unor fapte de natură penală a fost luată măsura reţinerii pentru următoarele 24 de ore.

Cele cinci persoane au fost reţinute pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugerea unor autoturisme.

De asemenea, alte două persoane sunt cercetate pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Luni, cei cinci reţinuţi urmează să fie prezentaţi instanţei, prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Topliţa, cu propunerea de arestare preventivă.

Forţele de ordine din Topliţa au intervenit, duminică, în zona pieţei agroalimentare din oraş, pentru a aplana un conflict între mai multe persoane. Două femei s-au înjunghiat, iar mai multe persoane s-au bătut, în timpul altercaţiei fiind avariate patru autoturisme. Poliţiştii au stabilit că unii dintre scandalagii erau veniţi din judeţul Neamţ.

VIDEO/ Răfuială cu topoare şi cuţite pe stradă, la Toplița. Scandalagii, filmaţi cum distrug mașini