17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:56
No menu items!

Florin Cîțu i-a arătat lui Orban, pe scena de la Cluj, cine l-a trădat

spot_img

Premierul Florin Cîțu a dat cărțile pe față, duminică, la Cluj-Napoca. El și-a chemat toți susținătorii pe scena Casei de Cultură a Studenților, de față cu Ludovic Orban.

Premierul a ținut să-și deconspire toți susținătorii la conferința de alegeri a filialei județene PNL Cluj și i-a invitat pe scenă. Acolo, au ajuns 35 de persoane, lideri de filiale județene sau de sector, printre ei aflându-se și lideri județeni care până acum erau declarați susținători ai lui Ludovic Orban.

Asta după ce liderul PNL Bacău, Mircea Fechet, a anunțat că nu îl mai susține pe Orban și trece în tabăra Cîțu, pe scena de la Cluj au urcat și alți oameni girați zilele trecute de Ludovic Orban la alegerile din propriile filiale: senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, dar și un reprezentant al PNL Sector 1, în condițiile în care președintele Sebastian Burduja nu se află în țară.

În timp ce liderii de filiale au urcat rând pe rând pe scenă alături de Cîțu, Ludovic Orban a rămas singur în primul rând al sălii.

                                                                                                                    Adina Silav