20.3 C
București
luni, 23 mai 2022 - 13:51
No menu items!

Fiul lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2, dar asimptomatic. Cum a resimțit Melania Trump boala

spot_img

Prima doamnă Melania Trump a postat un eseu personal pe site-ul Casei Albe în care detaliază experiența ei în lupta cu Covid-19, fiind diagnosticată în urmă cu aproximativ două săptămâni. Prima doamnă a mai dezvăluit că fiul ei, Barron Trump, în vârstă de 14 ani, despre care Casa Albă a confirmat public la acea vreme că a dat rezultate negative, în cele din urmă a dat rezultate pozitive pentru virus, diagnostic pe care Casa Albă nu l-a împărtășit public, transmite CNN.

Acum are rezultate negative la virus, la fel ca soțul ei, președintele Donald Trump, potrivit medicilor săi.
„Bineînțeles, mintea mea a mers imediat la fiul nostru”, a scris ea. Barron Trump a fost inițial negativ după ce ea și președintele au contractat virusul. Adolescentul a fost retestat di el pozitiv. Melania Trump spune că fiul ei nu a avut „niciun simptom” și acum are rezultate negative.

Președintele a declarat miercuri reporterilor că Barron se descurcă „bine” atunci când a fost întrebat cum stă fiul său în urma eseului Melaniei Trump. Ulterior, el l-a numit pe Barron „frumos” și „liber” la un miting de campanie din Iowa, miercuri seară.

Barron, a spus președintele, „a avut-o pentru o perioadă atât de scurtă de timp”. „Nici nu cred că știa că o are, pentru că sunt tineri și sistemul lor imunitar este puternic și îl combate. 99,9%. Și Barron este frumos și este liber”, a continuat el.

În ceea ce privește simptomele ei, prima doamnă a scris că sunt „minime, deși m-au lovit dintr-o dată și părea să fie un roller coaster de simptome în zilele de după”.

Ea a spus că avea dureri de corp, tuse, dureri de cap și era extrem de obosită. Spre deosebire de soțul ei, Melania Trump nu a mers la spital pentru tratament și a rămas izolată la reședința Casei Albe, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al său, Stephanie Grisham.

În mod similar, Trump scrie că nu a optat pentru același curs de tratament ca președintele, spune că „a ales o cale mai naturală”, bazându-se pe „vitamine și alimente sănătoase” și nu pe un cocktail de medicamente.

Deși prima doamnă a înregistrat câteva clipuri de promovare a măsurilor de protecție contra COVID-19 în timp ce soțul ei încă nu respecta utilizarea lor, Melania Trump s-a afișat fără mască – inclusiv la prima dezbatere prezidențială. Ea a susținut, de asemenea, un discurs al Rose Garden, plin de spectatori în timpul Convenției Naționale Republicane. Prima doamnă a fost, de asemenea, fără mască la Grădina Trandafirilor, mai recent, la ceremonia de anunțare a noului candidat la justiție al Curții Supreme a lui Trump, eveniment care a fost etichetat de atunci de Dr. Anthony Fauci drept un posibil „super răspânditor” al Covid-19.

La evenimentele solo, inclusiv o călătorie de luna trecută în New Hampshire, prima ei călătorie de la debutul pandemiei, prima doamnă a purtat o mască, cu excepția cazului în care s-a îmbarcat și a ieșit din avioanele sale guvernamentale.

De la diagnosticul cuplului prezidențial, personalul reședinței executive a luat măsuri de precauție pentru a se proteja pe ei înșiși și pe ceilalți, inclusiv purtând măști și echipament de protecție personală, potrivit unei comunicări din biroul primei doamne.

Stirea integrală pe CNN.com