7 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 5:46
No menu items!

Finala Cupei României blochează marți seara traficul în Capitală

spot_img

Traficul rutier va fi restricţionat, marţi, începând cu ora 17.00, pe arterele din jurul Arenei Naţionale pentru a permite accesul suporterilor pe stadion la finala Cupei României.

Potrivit Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, meciul dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, din finala Cupei României, care se va disputa marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională aduce restricţii de trafic pe mai multe străzi din zona stadionului.

“Str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi Rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson; str. Sergent Vasile Şerbănică, între bd. Basarabia şi acces intrare în stadion”, se arată în comunicatul de presă.

Pentru a permite accesul celor aproape 40.000 de suporteri care şi-au cumpărat bilete la meciul de fotbal de marți seară, circulaţia rutieră pe străzile menţionate de Brigada Rutieră va fi restricţionată începând cu ora 17.00.

Polițiştii le recomandă șoferilor următoarele rute ocolitoare: Șos. Mihai Bravu – şos. Iancului – şos. Pantelimon; bd. Unirii – Bd. Decebal – Șos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – bd. Basarabia.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în zona Arenei Naţionale vor fi prezenţi, marţi seară, peste 240 de poliţişti de Ordine Publică şi de la Rutieră. În plus, vor fi intensificate şi acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

Polițiștii vor fi ajutați în menținerea ordinii publice de peste 600 de jandarmi care vor fi prezenți în zona Arenei Naţionale. Potrivit Jandarmeriei, accesul spectatorilor pe stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe baza de bilete şi invitaţii.

R.D.