5.2 C
București
marți, 18 ianuarie 2022 - 15:09
No menu items!

Fiica lui Gheorghe Dincă: Familia se detașează de faptele lui

spot_img

 Fiica lui Gheorghe Dincă transmite un mesaj privind faptele de o gravitate extremă ale tatălui ei. “Familia noastră se detașează de faptele tatălui meu”, transmite Antena 3.

Avocatul din oficiu al lui Gheoghe Dincă, Bogdan Alexandru, a stat de vorbă cu fiica călăului din Caracal și a transmis public mesajul femeii. Familia se declară șocată de faptele comise de soțul și tatăl Gheorghe Dincă, susține avocatul Bogdan Alexandru.

Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon”, a declarant Bogdan Alexandru la Antena 3.

Și soția lui Gheorghe Dincă a declarat că nu a sesizat nicio schimbare în vocea lui, în discuțiile pe care le aveau la telefon. Cei doi sunt despărțiți de mai mulți ani, dar nu oficial. Au împreună patru copii majori.