Fiica lui Gheorghe Dincă: Familia se detașează de faptele lui

 Fiica lui Gheorghe Dincă transmite un mesaj privind faptele de o gravitate extremă ale tatălui ei. “Familia noastră se detașează de faptele tatălui meu”, transmite Antena 3.

Avocatul din oficiu al lui Gheoghe Dincă, Bogdan Alexandru, a stat de vorbă cu fiica călăului din Caracal și a transmis public mesajul femeii. Familia se declară șocată de faptele comise de soțul și tatăl Gheorghe Dincă, susține avocatul Bogdan Alexandru.

Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon”, a declarant Bogdan Alexandru la Antena 3.

Și soția lui Gheorghe Dincă a declarat că nu a sesizat nicio schimbare în vocea lui, în discuțiile pe care le aveau la telefon. Cei doi sunt despărțiți de mai mulți ani, dar nu oficial. Au împreună patru copii majori.

NICIUN COMENTARIU