16.1 C
București
joi, 30 mai 2024 - 2:48
No menu items!

Festivalul Neversea 2021, amânat pentru anul viitor. Ce spun organizatorii

spot_img

Festivalul Neversea a fost amânat pentru 2022, anunță organizatorii, care spun că decizia a fost luată din cauză că timpul este prea scurt pentru ca evenimentul de la malul mării să fie ținut în cadrul actualelor condiții de pandemie.

 
Anunțul vine în condițiile în care, în luna mai, organizatorii spuneau că Neversea, care urma să aibă loc în luna iulie pe plaja din Constanța, va fi  reprogramat tot în acest an, fără a avansa însă o dată.
 „Din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute – fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”, au scris organziatorii pe pagina oficială de Facebook a festivalului.

Organizatorii spun că au făcut tot ce le-a stat în putință  pentru ca evenimentul să se țină anul acesta, însă au fost nevoiți să renunțe.

Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru Neversea 2021, vor fi informați prin e-mail, cu privire la opțiunile pe care le au, pentru a folosi tichetele sau pentru a le fi returnată contravaloarea acestora.