18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 18:35

Consiliere psihologică gratuită pentru familiile victimelor de aseară

spot_img

 

Colegiul Psihologilor din România (COPSI) oferă asistenţă psihologică gratuită pentru familiile victimelor tragediei din Club Colectiv. Astăzi, 31 octombrie, COPSI a emis un comunicat oficial cu privire la componenţa şi mandatul echipei de intervenţie psihologică.

Echipa este activă la momentul de faţă şi va funcţiona pe o perioadă nedeterminată la Spitalul de Arşi, IML, Fundaţia Estuar, Clinica MindCare şi la Spitalul Bagdasar-Arseni. De asemenea, orice psiholog specializat în consiliere şi psihoterapie este rugat să participe la această acţiune.

Comunicatul oficial COPSI:

Solidari cu incendiului devastator din Club Colectiv, Colegiul Psihologilor din România va sprijini autoritatile române pentru acordarea asistentei psihologice gratuite post-trauma pentru victimele incendiului si pentru rudele apropiate acestora.

Colegiul Psihologilor din România a demarat mai multe actiuni pentru constituirea echipei de psihologi specializati in consiliere psihologica si psihoterapie, care urmeaza sa acorde serviciile de asistenta psihologica.

Membrii echipei de psihologi vor colabora cu specialistii din sistemul public de sanatate si din Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Pentru completarea echipelor de specialisti, adresam rugamintea psihologilor specializati in consiliere psihologica si psihoterapie, care pot acorda servicii psihologice de urgenta in mod gratuit, sa ne contacteze. Mai multe informatii puteti obtine la Numarul de telefon: 0733.07.34.54 Colegiul Psihologilor din România.

La Spitalul Clinic de Urgenta “Bagdasar-Arseni” din Bucuresti, de formarea echipei de lucru se va ocupa dl. Psih. Adrian Socol, tel: 0726.264.231,iar la Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri – dl. Dr. Diaconu Gabriel, tel. 0726.101.707.