25.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 18:55
No menu items!

Familia Regală Britanică, în timpul plimbării festive de Crăciun

spot_img

Într-o demonstrație de farmec regal, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, trio-ul încântător al lui Kate Middleton și al prințului William, au captat din nou lumina reflectoarelor la plimbarea anuală a familiei regale în dimineața de Crăciun către slujbele de la biserică. Tinerii membri ai familiei regale, în vârstă de 10, 8 și, respectiv, 5 ani, au încântat privitorii cu prezența lor adorabilă alături de părinții și bunicii lor, Regele Carol al III-lea și Regina Camilla.

Foto Familia Regală Britanică- E News
Foto Familia Regală Britanică- E News
Foto Regele Charles- E news
Foto Regele Charles- E news

În dimineața festivă de 25 decembrie, prințul George a făcut o declarație elegantă într-un costum albastru închis, în oglindă cu ținuta tatălui său. Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au îmbrăcat într-un palton verde și o jachetă albastră, prezentând stilul impecabil care a devenit sinonim cu familia regală.

Plimbarea de Crăciun din acest an a prezentat o completare încântătoare la adunarea familiei, deoarece Mia Tindall, în vârstă de 9 ani, fiica verișoarei lui William, Zara Tindall, și a soțului ei, Mike Tindall, s-a alăturat festivităților. Mia a fost văzută angajându-se într-o discuție prietenoasă cu Prințesa Charlotte și mai târziu s-a ținut de mână cu Prințul Louis în timp ce salutau binevoitorii care se aflau pe străzi, arată E News.

 

Foto Princess Charlotte & Mia Tindall- E news
Foto Princess Charlotte & Mia Tindall- E news

 

În ciuda prezenței Miei, Prințul Louis nu a putut rezista să nu-și arate latura jucăușă. Într-un moment înduioșător, tânărul prinț i-a fotobombardat pe bunicii săi, regele Carol al III-lea și regina Camilla, scoțând limba în timp ce poza în fundalul unei fotografii, adăugând o notă de inocență la ocazia festivă.

Foto Prințul Louis & Mia Tindall- E news
Foto Prințul Louis & Mia Tindall- E news
Foto Prinț Louis & Prinț George- E News (1)
Foto Prinț Louis & Prinț George- E News

Plimbarea regală de Crăciun a fost, de asemenea, martoră la reîntâlnirea lui Sarah Ferguson cu plimbarea de sărbători a familiei regale pentru prima dată de la începutul anilor 1990. Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și părinții lor, Prințul Andrew și Sarah Ferguson, au fost văzuți bucurându-se de tradiția festivă, marcând un moment special pentru familie.

În special, plimbarea de Crăciun vine după un alt eveniment regal emoționant. Cu câteva săptămâni înainte, pe 8 decembrie, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au alăturat părinților lor pentru „Together At Christmas Carol Service” la Westminster Abbey din Londra. Găzduit de Kate Middleton în beneficiul Royal Foundation Centre for Early Childhood, evenimentul a văzut trio-ul regal răspândind veselie de sărbători prin depunerea de scrisori la o cutie poștală roșie pentru a fi trimise copiilor nevoiași.

Familia a participat apoi la o slujbă a corului în interiorul Westminster Abbey, care a fost filmată ca parte a Royal Carols: Împreună de Crăciun”, special pentru Ajunul Crăciunului. Kate și William, împărtășind ocazia fericită pe Instagram, și-au exprimat aprecierea față de cei care sprijină copiii și bebelușii din comunitate, subliniind importanța forței de muncă din primii ani de viață în modelarea unui mediu hrănitor pentru copii și adulți deopotrivă.

 

Amalia-Alessandra