25.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 19:00
No menu items!

FOTO Familia regală britanică, apariție înduioșătoare. Cum și-a îmbrăcat Kate Middleton cei trei copii

spot_img

Într-o demonstrație înduioșătoare de spirit festiv, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, cei trei urmași ai Prințului William și ai Ducesei Kate, au avut o apariție specială la evenimentul caritabil „Together At Christmas Carol Service”, care a avut loc la Westminster Abbey.

Frații regali, în vârstă de 10, 8 și, respectiv, 5 ani, și-au însoțit părinții la evenimentul găzduit de Kate Middleton în sprijinul Fundației Regale. Ducesa de Cambridge a arătat elegant într-un ansamblu complet alb, cu un palton lung Catherine Walker peste un pulover și pantaloni Holland Cooper cu talie înaltă. Între timp, tinerii prinți au îmbrăcat costume bleumarin asortate, în timp ce Prințesa Charlotte a strălucit într-o haină de lână burgundă și colanți negri – o repetare fermecătoare a ținutei sale de la slujba de anul trecut.

Evenimentul, în beneficiul Royal Foundation Centre for Early Childhood, a luat o turnură filantropică, deoarece George, Charlotte și Louis au fost văzuți depunând scrisori într-o cutie poștală roșie, scriu jurnaliștii E Online. Cutia, înființată de Royal Foundation Centre for Early Childhood, colectează cărți și mesaje de la congregație pentru a fi distribuite copiilor nevoiași.

Într-o postare pe Instagram, Prințul și Prințesa de Wales și-au exprimat bucuria pentru această seară specială, spunând: „O seară atât de specială aici la Westminster Abbey, alăturându-ne atâtor oameni minunați care fac atât de multe pentru a sprijini bebelușii și copiii din comunitățile noastre”.

De asemenea, ei au subliniat importanța forței de muncă din primii ani de viață în modelarea vieții copiilor, construind în jurul lor medii de sprijin și îngrijire.

Kate Middleton, alături de cei trei copii. FOTO via E Online
Kate Middleton, alături de cei trei copii. FOTO via E Online

Atmosfera magică a slujbei, cu interpretări muzicale ale lui Adam Lambert, Freya Ridings și Beverley Knight, va fi difuzată în cadrul programului Royal Carols: Împreună de Crăciun”, o emisiune specială difuzată pe canalele ITV din Marea Britanie în ajunul Crăciunului.

Telespectatorii pot anticipa o introducere preînregistrată de Kate Middleton însăși, care îi invită pe toți să se alăture celebrării festive și să mulțumească din inimă celor care îi sprijină pe cei mai tineri membri ai societății în primii ani cruciali.

George, Charlotte și Louis, în compania părinților lor, au trimis cu entuziasm scrisori copiilor nevoiași, contribuind astfel la eforturile caritabile ale Fundației Regale.

Vezi mai jos fotografii înduioșătoare cu familia regală la slujba de colinde Împreună de Crăciun:

Kate Middleton, alături de cei trei copii. FOTO via E Online
Kate Middleton, alături de cei trei copii. FOTO via E Online

Prințul William și Kate Middleton, însoțiți de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, sosesc la serviciul de colinde Together at Christmas Carol la Westminster Abbey din Londra, pe 8 decembrie 2023.

Kate Middleton, alături de cei trei copii. FOTO via E Online
Kate Middleton, alături de cei trei copii. FOTO via E Online

George, Charlotte și Louis se pregătesc să trimită scrisori copiilor nevoiași într-o cutie poștală roșie amenajată de Royal Foundation Centre for Early Childhood.


Frații regali, George, Charlotte și Louis, trimit cu bucurie scrisori copiilor nevoiași, întruchipând adevăratul spirit al dăruirii în perioada sărbătorilor.

Amalia C.