18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 1:37
No menu items!

Facebook introduce noi instrumente pentru moderarea comentariilor

spot_img

Facebook a anunţat că va oferi opţiuni noi pentru moderarea comentariilor, prin care spune că îşi propune să simplifice sarcina creatorilor de conţinut de a gestiona conversaţiile.

Prima pe listă este funcţia de căutare în cadrul comentariilor, care, în mod normal, ar fi trebuit implementată de mult timp de gigantul american în cadrul platformei sociale care-i aduce atât de mulţi bani.

Această opţiune, dincolo de căutarea în comentariile propriu-zise, va permite creatorilor de conţinut să caute după emoji-uri, nume de utilizatori şi date ale postărilor, scrie news.ro.

Totodată, aceiaşi creatorii de conţinut vor putea realiza operaţiuni în masă asupra comentariilor – vor putea fi ascunse sau se va putea da like simultan la un mare număr de comentarii.

Toate aceste opţiuni vor fi disponibile în secţiunea dedicată gestionării comentariilor din cadrul suitei Professional Dashboard dedicate celor care deţin pagini de Facebook.

Facebook începe să implementeze și instrumentele de moderare proactivă anunţate anterior. Pe baza unor criterii prestabilite de creatorii de conţinut, acestea vor facilita automatizarea moderării comentariilor.

Meta spune că toate aceste instrumente fac parte dintr-un efort de a ajuta creatorii de conţinut să interacţioneze în siguranţă cu propriile comunităţi.

                                                                                                                   Adina Silav