22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 11:08
No menu items!

EY România angajează 80 de absolvenți în birourile din București, Cluj, Iași și Timișoara. Care sunt condițiile

spot_img

Compania de consultanță EY România a anunțat deschiderea campaniei de recrutare de juniori, prin care va angaja aproape 80 de tineri absolvenţi din întreaga ţară, în birourile companiei din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Procesul se va desfăşura pe parcursul a trei luni, timp în care candidaţii pot aplica online.

Compania caută să angajeze studenţi în an terminal al studiilor universitare şi de masterat sau proaspăt absolvenţi din domeniul economic, dar şi tehnic.

”Dintre candidaţi, vor fi aleşi cei care au o pasiune pentru business şi lucrul cu clienţii, care demonstrează o motivaţie puternică pentru învăţarea continuă şi performanţă, stăpânesc limba engleză la un nivel avansat şi utilizează cu uşurinţă programul MS Excel”, potrivit unui comunicat al companiei.

”Dorim să identificăm şi să aducem alături de noi pe cei mai talentaţi şi ambiţioşi tineri care părăsesc băncile universităţilor anul acesta. Iar atunci când alegi dintre cei mai buni, diferenţa o face de cele mai multe ori, nu nivelul de cunoştinţe şi abilităţi care este relativ acelaşi, ci atitudinea faţă de viaţă în general, motivaţia pentru care şi-au ales această profesie şi viitorul la care ei aspiră”, a declarat Andreea Mihnea, director Resurse Umane, EY România.

Candidaţii interesaţi de o poziţie entry-level în companie vor interacţiona direct cu specialiştii EY şi cu echipa de recrutare la peste 20 de evenimente în sediul EY, în universităţi şi târguri de job-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.

Procesul de selecţie va include mai multe etape:

  1. Pre-selecțiea CV-ului
  2. Testări online ale personalităţii şi ale abilităţilor verbale şi logice
  3. Video-interviu online
  4. EY Mega Days Assessment Center
  5. Interviu final la sediul companiei
  6. Semnarea ofertei şi orientare      

Cei 80 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie 2016, când se vor alătura celor peste 650 angajaţi care fac parte din echipa EY, în 5 birouri din România şi din Republica Moldova.

V.B.