18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 2:23
No menu items!

FOTO/ Explozie urmată de incendiu la o pensiune din Cluj. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite

spot_img

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri dimineaţă, la o pensiune din Cluj, o femeie fiind găsită carbonizată. Alte două persoane au fost transportate la spital.

Incendiul puternic a avut loc la o pensiune situată pe strada Dunării, din Cluj-Napoca.

„În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de SAJ. La locul exploziei intervine ISU Cluj cu 3 autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălţime şi aproximativ 30 de pompieri. Alte trei persoane au fost consultate la faţa locului, dar nu au fost transportate la spital”, a transmis ISU Cluj.

Conform Monitorul de Cluj, locuitorii din zonă au fost treziţi în jurul orei 7.00 de explozie. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât rafturile unui magazin din zonă s-au prăbuşit, iar curentul electric a picat instant.

„Eu eram treaz deja când a fost explozia, s-a cutremurat tot blocul, deşi suntem la vreo 250 m de locul respectiv. La noi în bloc şi la alte câteva din jur a picat instant curentul. Cioburile şi resturile au zburat vreo câteva zeci de metri în jur”, a declarat pentru monitorulcj.ro un bărbat care locuieşte la doar câţiva metri de locul exploziei.

                                                                                                                  Adina Silav

SURSA FOTO: stiridecluj.ro