23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 15:06
No menu items!

Eva Mendes a născut o fetiţă

spot_img

Acesta este primul copil pentru ambele vedete

Eva Mendez - Ryan Gosling

Actriţa Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi partenerul ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, în vârstă de 33 de ani, au devenit părinţii unei fetiţe, a anunţat marţi tabloidul american US Weekly, potrivit AFP.

Acesta este primul copil pentru ambele vedete.

Cei doi actori, care formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines”, lansat pe marile ecrane în 2013.

Eva Mendes, născută în Florida, de origine cubaneză, a fost foarte discretă în privinţa sarcinii sale şi nu a purtat în public rochii mulate care să îi expună silueta rotunjită de viitoare mămică.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes este cunoscută din filme precum „Zi de instrucţie/ Training Day” (2001), „Noaptea e a noastră/ We Own the Night” (2007), „Demon pe două roţi/ Ghost Rider” (2007) şi „Păcatele unui poliţist – Ultimul apel: New Orleans” (2009).

Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Ryan Gosling a apărut prima dată în „Mickey Mouse Club”, iar prestaţiile sale ulterioare din filmele „Jurnalul/ The Notebook”, „Blue Valentine”, „Cursa/ Drive” şi ” The Ides of March” au fost apreciate de critici.

Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, precum „A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love” şi „The Place Beyond the Pines”.

Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul „Lost River”, în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.

C.A.