16.1 C
București
luni, 27 mai 2024 - 0:36
No menu items!

AUDIO Emil Boc a înjurat în direct la Radio. E supărat pe clujenii care nu sesizează modificările ilegale din blocuri

spot_img

Primarul Clujului Emil Boc s-a încins în timpul unui interviu acordat unui post de radio local și a înjurat în direct. Invitat la Napoca FM, Emil Boc s-a enervat când a ajuns la tema neregulilor din urbanism și a menționat situația în care, în cazul unui imobil, mai multe locuri de parcare au fost transformate în apartamente. (min 6.25)

Emil Boc s-a declarat extrem de supărat pe clujenii care nu sesizează la timp lucrările ilegale care au loc în blocuri și de faptul că acestea ajung prea târziu la Primărie, iar situația nu se mai poate rezolva decât printr-un proces în instanță, lung și anevoios.

„Pe șustache, cum se spune, pe furiș, transformă subsolurile în unități de locuit, la prețuri mai atrăgătoare. Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietatea privată. Dacă ne-ar sesiza cineva ce se întâmplă, am merge și am bloca lucrurile și am face plângere penală.

Nu știu de ce nu ne-au sesizat cei din bloc, că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, f***-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute.

Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”, a spus Emil Boc la postul Napoca FM.

„Să ceară oficial la Primărie sentința. Bineînțeles că este hotărâre judecătorească. Cum vorbești în halul acesta dacă nu întrebi la Primărie: vă rugăm să ne puneți la dispoziție, că sunt publice sentințele și nu-s secrete de stat. Au întrebat Primăria să le pună la dispoziție sentința? Au întrebat pe dracu! E la mine pe masă sentința. Ce Dumnezeu să vă spun?!”, a conchis Boc.