18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 0:31
No menu items!

Efectele CATASTROFEI sanitare. Morții, îngropați pe marginea drumului pentru că în cimitir nu mai este loc

spot_img

În Slobozia, groparii nu mai fac față numărului mare de decese provocate de COVID-19. Morții nu mai au loc în cimitir și sunt îngropați pe marginea drumului. Familiile celor decedați trec prin adevărate drame.

Situația fără precedent a fost surprinsă în câteva imagini chiar de către Petre Roșca, director general al Direcției Administrarea Domeniului Public din Slobozia. Pentru că nu mai sunt locuri în cimitire, oamenii au început să sape gropile la marginea drumului, lângă cimitir.

Primarul din Slobozia spune că a fost nevoie să se lucreze cu un excavator pentru săparea gropilor, pentru a face față numărului mare de înmormântări.

„Așa arată acum cimitirul din Slobozia – 8 înmormântări ieri, 7 astăzi și gropi care își așteaptă rândul să fie umplute. Colegii mei din DADP Slobozia dau o mână de ajutor groparilor care sunt depășiți și nu mai fac față valului prea mare de înhumări. Haideți să facem tot posibilul ca să rămânem sănătoși, iar asta înseamnă să ne vaccinăm.

Nu mai ascultați sfaturile persoanelor neavizate, care vă mint că vaccinul este experimental, ci mergeți să vă imunizați! Nu, nu imunizarea naturală e soluția. Multe persoane care au avut SARS-CoV-2 au rămas cu sechele grave, cu plămânii afectați și în proporție de 60%”, spune Petre Roșca pe pagina sa de Facebook.

În ultimele zile, România a bătut record după record în privința numărului de infectați și decese raportate zilnic.

 C.D.