7.8 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 1:43
No menu items!

VIDEO După victoria din Canada, Simona Halep a fost întrebată cum va sărbători alături de fanii unguri

spot_img

După ce a câștigat turneul WTA 1.000 de la Toronto, Simona Halep a fost întrebată, la conferința de presă, despre fanii unguri. Gafa jurnalistei a fost imediat îndreptată de jucătoare, care a corectat-o spunând „fanii români”.

La conferința de presă, o jurnalistă a pus-o în încurcătură pe Simona Halep, făcând o confuzie care a fost corectată de tenismena noastră.

„Bună, Simona, felicitări, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a fost întrebarea primită de Simona Halep.

„Fanii români”, a fost reacția Simonei.

”Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat. Cât despre fani, despre fanii români, au fost minunați și vreau să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut”, a completat Halep.

Simona Halep a câştigat turneul  WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, duminică, după ce a învins-o în finală pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu 6-3, 2-6, 6-3.