18.9 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 0:41
No menu items!

După un sezon cu prețuri astronomice, hotelierii anunță reduceri de 70%. A început „Litoralul pentru Toți”

spot_img

42 de hoteluri s-au înscris în program „Litoralul pentru Toți” care debutează, azi, 1 septembrie. Hotelierii anunță reducederi până la 70 la sută, pachetele variind în fucție de numărul de nopți și de mese. Prețurile la o noapte de cazare încep de la 36 de lei.

Cele 42 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Acestea vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

„Litoralul pentru toţi”se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon, potrivit reprezentanţilor Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc

Cel mai ieftin pachet prin Programul „Litoralul pentru Toţi”, fără mic dejun, poate fi achiziţionat la un hotel de două stele din staţiunea Saturn şi costă, pentru două persoane, 72 lei/noapte dacă se achiziţionează un sejur de minim cinci nopţi.

În acest program s-au înscris hoteluri de la 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turişti.

Pentru luna septembrie, meteorologii anunță vreme bună cu ploi răzlețe.

C.Dumitrescu