-1.9 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 12:17
No menu items!

Dublul asasinat din Iași. Principalul suspect a fugit din țară în noaptea crimelor

spot_img

Ies la iveală noi detalii legate de asasinarea celor doi studenți la Medicină din Iași, ale cărora cadavre au fost incendiate după comiterea crimelor.  Principalul suspect este de origine marocană și a fugit din România în noaptea comiterii faptelor, dar se află în Europa, au declarat surse judiciare. 

Potrivit surselor citate, autorul crimelor a fost identificat de anchetatori și a fost dat în urmărire internațională. 

“Principalul suspect în acest caz a fost identificat. Știm că s-a rănit în timpul comiterii dublului asasinat, a fost la spital în acea seară și a primit îngrijiri medicale, apoi a părăsit România. Facem toate formalitățile necesare pentru a-l aduce în țară. (…)Se află în Europa”, au precizat sursele citate. 

Doi tineri studenți la Medicină – un tânăr de origine marocană și iubita sa româncă – au fost uciși cu multiple lovituri de cuțit în casa din Iași în care locuiau, cadavrele lor fiind descoperite sâmbătă dimineață. Autorul a încercat să șteargă urmele faptelor, incendiind trupurile neînsuflețite. 

Dispariţia celor doi studenţi a fost sesizată după ce polițiștii au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion.

R. Dan