25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 17:19
No menu items!

Dragnea: USL se va reface în varianta PSD-PNL. Cum răspund liberalii

spot_img

Președintele executiv al PSD a suținut că USL se va reface fără Iohannis la conducerea PNL

Liviu Dragnea_SZ

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că după alegerile prezidențiale se va reface USL, în varianta de alianță PSD-PNL. În replică, purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a arătat că aceste declarații reprezintă doar diversiuni aruncate pe piață de PSD.

Sunt foarte mulți liberali care consideră că trebuie refăcut USL-ul, în varianta PSD-PNL.

Liviu Dragnea
președinte executiv PSD

Dragnea a ținut să precizeze că USL își va avea din nou sediul în Kiseleff 57, acolo unde îl avea și înainte. Acest sediu aparține, în acte, PNL: „Acest sediu îmi trezește amintiri, am avut multe întâlniri importante aici”.

Liviu Dragnea a precizat că USL se va reface fără Iohannis la conducerea PNL. El a făcut aceste declarații după negocierile purtate cu staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis pe tema dezbaterii dintre cei doi candidați la prezidențiale.

Este aceeași (…) Vă spun eu câți din PSD mă sună, vă spun și nu e frumos, că aș distruge încrederea colegilor din PSD care mă sună și îmi spun că se chinuie să facă față acestei campanii doar și doar pentru că Victor Ponta dă legea amnistiei și grațierii, ca să fie ei salvați după. Acum, eu declar ceva ce-mi spun PSD-iștii, dânsul spune (…) domnul Dragnea a declarat și că se face turism electoral în Teleorman. Despre ce vorbim? Domnul a spus și în campania pentru europarlamentare că se reface USL, o spune și astăzi. A folosit și afișe în campania pentru europarlamentare și ÎCCJ a decis că nu legal acel USL, dar nu e nicio problemă: fiecare are dreptul în viață să viseze la tot ce-și dorește.

Alina Gorghiu
purtător de cuvânt ACL