21.4 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024 - 17:51
No menu items!

DOCUMENTE. Starea de alertă se prelungește, măsurile de relaxare continuă. Arena Naţională, cu 50% capacitate pentru meciurile din Campionatul European

spot_img

Guvernul a aprobat, miercuri, prelungirea stării de alertă, cu încă 30 de zile, pe întreg teritoriul României, începând din data de 12 iunie, a anunţat premierul Florin Cîţu.

Chiar dacă starea de alertă se prelungește, Guvernul a luat în calcul noi măsuri de relaxare.

VEZI AICI HOTĂRÂREA CNSU

Premierul României, Florin Cîțu, a precizat că la meciul din 28 iunie din optimile Campionatului European de Fotbal, care se va desfăşura în România, va fi permis accesul publicului până la 50% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale.

VEZI AICI DOCUMENTUL (ANEXA HOTĂRÂRII CNSU)

De asemenea, se redeschide punctul de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani.

„Un alt treilea lucru important – permiterea organizării şi desfăşurării în aer liber a întrunirilor, evenimentelor aferente campaniilor electorale aferente alegerilor locale parţiale din 27 iunie 2021, cu participarea unui număr de până la 1.000 de persoane. Numărul patru prevede extinderea numărului de persoane care să participe la evenimente private, nunţi, botezuri, la un număr de participanţi la maximum 200 de persoane în interior şi cu asigurarea unei suprafeţe de 2 metri pătraţi pentru fiecare persoană”, a completat premierul.