19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 8:04
No menu items!

DIICOT a anihilat o grupare care vindea stimulente sexuale contrafăcute

spot_img

Șase persoane din Bacău sunt cercetate de DIICOT pentru că au pus în circuitul comercial și au contrafăcut suplimente alimentare din categoria stimulentelor sexuale

pastile mana

Procurorii și polițiștii de la Crimă Organizată au făcut, miercuri, mai multe descinderi la locațiile celor șase persoane, în Bacău, București și Timișoara, dar și în  farmaciile cu privire la care existau informaţii  că vând suplimentele alimentare contrafăcute..

Produsele erau introduse în circuitul comercial cu menţiuni false privind numele producătorilor, purtând mărci identice cu cele înregistrate la O.S.I.M. de către titulari, fără documente de provenienţă şi erau comercializate prin farmacii în baza unor facturi false. Prin aceste activităţi ilegale au fost induşi în eroare beneficiarii, cu privire la calitatea şi originea produselor, şi s-au efectuat acte de concurenţă neloială la adresa titularilor mărcilor.

comunicat DIICOT

 La firma liderului grupării au fost găsite cantități mari de produse cu mărci contrafăcute, care urmau să fie vândute, aproximativ 40.000 de unităţi din două tipuri de suplimente alimentare destinate consumului uman cu o valoare de piaţă, de peste 240.000 lei.

Cele șase persoane sunt cercetate sub control judiciar.

S.M.