26.1 C
București
marți, 16 august 2022 - 23:18
No menu items!

Diana Tache l-a contrazis pe Mugur Ciuvică, la DCNews, despre singurul lucru bun pe care l-a făcut PSD săptămâna aceasta. VIDEO

spot_img

Mugur Ciuvică l-a lăudat pe analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea „Miercurea neagră” de la DC News TV, pentru intervenția de la Antena 3, când a criticat PSD, spunând că „sunt vai de capul lor cu opoziția”. Iar Diana Tache, senior editor Sursa Zilei, a replicat  că totuși, la PSD s-a întâmplat ceva bun în această săptămână. 

Mugur Ciuvică: „Ați fost foarte rău cu PSD-ul. Aspru, dar sever. Vreau să vă laud chiar! L-a întrebat domnul Radu Tudor pe domnul Grindeanu cum se explică creșterea în sondaje a PSD-ului. Domnul Grindeanu a răspuns, absolut halucinant, că se datorează faptului că ei acum o lună au prezentat public varianta lor de buget și atunci lumea a citit și și-a dat seama cât e de bună. De asta au crescut ei în sondaje. Enormitatea asta v-a șocat și pe dumneavoastră, domnule Chirieac, și le-ați spus că sunt vai de capul lor cu opoziția, motiv pentru care vă apreciez”. 

Nu mă mai întrebați la sfârșit dacă am ceva bun despre PSD, pentru că nu exista săptămâna aceasta nimic bun”, a mai spus Mugur Ciuvică la „Miercurea Neagră” de la DC News TV. 

Diana Tache l-a contrazis însă pe Mugur Ciuvică și a afirmat că „există săptămâna aceasta ceva extraordinar – deputatul care s-a plimbat cu o coasă prin Parlament.

„Celebrul deputat de la Hunedoara care se plimba cu coasa prin Parlament. Era în același timp în care vorbea premierul, a venit domnul Ciolacu repede, și-a cerut scuze că-l deranjează pe Orban, a spus ce a avut de spus … Plimbatul acela cu coasa mie mi s-a părut o chestie pe care trebuie s-o semnalăm, un lucru lăudabil făcut de opoziție într-un moment în care era nevoie și de *doamna cu coasa*”, a exemplificat Diana Tache. 

Înregistrarea discuției din emisiunea DC News TV: