16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 6:13
No menu items!

Deraiere pe calea ferată, la Roşiorii de Vede. Mecanicul a rămas încarcerat

spot_img

Un utilaj feroviar s-a răsturnat, marți, la ieșirea din Roșiorii de Vede, în județul Teleorman. La fața locului intervin mai multe echipaje, iar medicii încearcă să salveze viața unui lucrător feroviar aflat în stop cardiorespirator.

Potrivit CFR, este vorba despre un utilaj feroviar, în care se aflau două persoane, care se deplasa între Roșiori Nord și Atârnați, pentru lucrări feroviare programate în stația Atârnați.

Din primele informații transmise de dispeceratul feroviar al SRCF Craiova, utilajul s-a răsurnat la ieșire din Roșiorii de Vede.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții SMURD pentru acordarea primului ajutor. Victima este inconștientă și se află în stop cardiorespirator. La fața locului intervin două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două echipe SAJ.

”O victimă inconştientă, în stop cardio-respirator, se intervine cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere, un SMURD şi două echipaje medicale SAJ, dintre care unul cu medic”, a transmis ISU Teleorman.

Traficul feroviar de călători se va desfășura pe un fir de circulație, până la finalizarea intervențiilor din zona accidentului, potrivit CFR.

                                                                                                             Adina Silav