21.3 C
București
vineri, 14 iunie 2024 - 2:28
No menu items!

Demachiază-te în fiecare seară!

spot_img

Demachiază-te în fiecare seară!

Nu contează cât de obosită ești sau cât de ocupată, fă-ți timp și înlătură orice urmă de machiaj în fiecare seară. Folosește o dischetă demachiantă și un demachiant hidratant sau servețele umede special create pentru acest proces.

De ce nu este bine sa dormim cu machiajul din timpul zilei?

În primul rând, există un risc crescut de a dezvolta infecții din cauza ingredientelor utilizate în produsele de machiaj, dăunatoare pielii dacă nu sunt îndepărtate la timp. De asemenea, nedemachierea ochilor și a pielii din jurul acestora poate duce în timp la apariția sensibilității, uscarea pielii și instalarea prematură a ridurilor.

De aceea, orice femeie ar trebui sa fie conștientă de riscurile la care se expune atunci când alege să sară peste acest ritual zilnic al demachierii.

După ce te-ai demachiat folosește o lotiune tonifiantă pentru a curăța cu adevărat fața, vei observa cât machiaj și sebum a rămas pe tenul tau după demachierea obițnuită.

Urmează partea de hidratare, deoarece loțiunea conține alcool și acesta îți va usca tenul în mod considerabil (un punct în plus pentru a scăpa de coșuri!). Pentru un ten perfect folosește o cremă hidratantă.

C.I.