19.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024 - 8:06
No menu items!

De ce se poartă verigheta pe degetul inelar

spot_img

Pornind de la felul în care partenerii îți țin unul altuia mâna atunci când își pun verigheta, chinezii explică de ce inelul este pus pe degetul inelar

verigheta

Explicația vine din partea poporului chinez, aceștia oferind o semnificație aparte acestui obicei care datează de foarte mulți ani, scrie perfecte.ro.

Degetul mare reprezintă părinții tăi. Arătătorul reprezintă frații tăi. Degetul mijlociu te reprezintă pe tine. Degetul inelar reprezintă partenerul de viață. Degetul mic reprezintă copiii tăi.

Pornind de la felul în care partenerii îți țin unul altuia mâna atunci când își pun verigheta, chinezii explică în felul urmator faptul ca inelul este pus pe degetul inelar.

Pune-ți mâinile față în față și apropie-ți vârfurile degetelor cu excepția celor mijlocii pe care le îndoi până se lipesc. Încearcă să desparți degetele mari, fără să le desparți și pe restul. Vei vedea cât de ușor va fi, deoarece soarta ne desparte de părinții noștri.

Repetă procesul și încearcă să desparți degetele arătătoare, fără să le desparți pe restul și vei observa că istoria se repetă, deoarece frații noștri vor ajunge să aibă propria lor familie. Încearcă și cu degetele mici aceeași acțiune și vei vedea că vei reuși, deoarece copiii noștri sunt meniți să-și continue viața de la un punct fără noi.

Dacă vei încerca cu degetele inelare, vei observa că nu poți să le deslipești fără ca restul să pățească la fel, explicația chinezilor fiind aceea că destinul soției și al soțului este să rămână împreună pentru totdeauna.

C.A.