10.7 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024 - 20:49
No menu items!

De ce renunţă Berceanu la un nou mandat de senator

spot_img

Radu Berceanu recunoaşte că  decizia de a nu-şi mai depune candidatura pentru un nou mandat de senator a fost luată încă din anul 2011, deoarece intenţionează  să se ocupe, în viitor, de construirea unui avion.

„În primul rand eu am luat această decizie de mult, în decembrie anul trecut, deci nu a avut nici o legătură cu faptul că nu mai suntem la guvernare. Împlinesc cât de curand 23 de ani de când sunt prin Parlament. Eu am fost în toate legislativele şi cred că este suficient. Cred că trebuie să mai vină şi alţii mai tineri, mai proaspeţi, cu alte idei, cred că ne trebuie o împrospătare. Pe de altă parte, eu sunt unul dintre parlamentarii care mai au şi altceva de făcut pe lumea asta decât să fie politician. Sunt mulţi care dacă nu mai sunt în politică sau în Parlament trebuie să meargă  în şomaj că nu au vreo profesie sau vreo activitate,  alta decât asta”, a spus Berceanu.
Eu am o meserie care îmi este foarte dragă. Eu am să fac nişte avioane. Am să fac un avion şi după aceea, dacă  toate lucrurile o să iasă cum sper eu sa iasă, o sa fac o fabrică de avioane. E un proiect destul de ambiţios şi de dificil, mai ales de unul singur, dar eu mi-am mai propus şi alte lucruri dificile şi le-am realizat. Sunt convins că am toate şansele, a mărturisit liderul PDL.