17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 13:28
No menu items!

De ce a fugit șoferul Ferrariului, care a lovit un polițist. De cine era căutat

spot_img

Șoferul autoturismului Ferrari, care a lovit un polițist în Caraş-Severin, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare, deoarece pe numele său era emis de autorităţile austriece un mandat european de arestare.

”Bărbatul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş-Severin.

Bărbatul urmează să fie extrădat în Austria, unde este acuzat că a furat bunuri, fiind emis pe numele său un mandat european de arestare.

”În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, prin sistem videoconferinţă, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autorităţile austriece, pentru săvârşirea de infracţiuni contra patrimoniului”, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Un poliţist din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin, a fost acroşat, joi după-amiază, de o maşină pe care a vrut să o oprească pentru un control, în urma incidentului acesta fiind transportat la spital pentru investigaţii. Şoferul autoturismului a accelerat şi a oprit doar după ce un coleg al poliţistului lovit l-a urmărit şi a tras trei focuri de armă.

                                                                                                                 Adina Silav

VIDEO Șoferul unui Ferrari a lovit un polițist, în trafic. A fugit și a fost oprit cu focuri de armă