15 C
București
marți, 28 mai 2024 - 6:58
No menu items!

Darius Vâlcov a depus jurământul de învestitură ca ministru delegat al Bugetului

spot_img

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov ca ministru delegat pentru buget a avut loc, joi, de la ora 11.00, la Cotroceni

darius-valcov

Darius Vâlcov a depus, joi, la Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru delegat al Bugetului, în prezenţa șefului statului, Traian Băsescu, a premierului Victor Ponta şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Preşedintele Traian Băsescu i-a spus, joi, noului ministru al Bugetului, Darius Vâlcov, că îi adresează rugămintea să fie „un ministru al Bugetului al României, şi nu un ministru al Bugetului al unor interese electorale”, șeful statului spunându-i acestuia că ştie că este un om hotărât.

Mă adresez dumneavoastră cu rugămintea să fiţi un ministru al Bugetului al României, şi nu un ministru al Bugetului al unor interese electorale. Vă cunosc de mult, ştiu că sunteţi un om hotărât şi sper să puneţi interesele României deasupra oricăror alte interese şi să vă subordonaţi activitatea legii„, a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a amânat, miercuri, ceremonia de depunere a jurământului de către Darius Vâlcov, din cauză că Victor Ponta şi-a anulat prezenţa la eveniment în ultimul moment, preşedintele înțelegând că premierul “ar putea să nu mai susţină propunerea” pentru ministrul bugetului.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov ca ministru delegat pentru buget a avut loc, joi, de la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, informează Administrația Prezidențială.

D.M.