4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 18:40
No menu items!

Învestitura ministrului delegat pentru buget va avea loc joi, de la ora 11.00

spot_img

Premierul Victor Ponta i-a trimis, miercuri, o scrisoare șefului statului prin care îi solicita reprogramarea ceremoniei de învestire a lui Darius Vâlcov

basescu-ponta

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Darius Vâlcov ca ministru delegat pentru buget va avea loc, joi, de la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, informează Administrația Prezidențială.

Anterior anunţului făcut de Administraţia Prezidenţială, premierul Victor Ponta i-a trimis o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu prin care îi solicita reprogramarea ceremoniei de învestire a lui Darius Vâlcov joi dimineaţă, între orele 9.00 şi 12.00.

Traian Băsescu a amânat, miercuri, ceremonia de depunere a jurământului de către Darius Vâlcov, din cauză că Victor Ponta şi-a anulat prezenţa la eveniment în ultimul moment, preşedintele înțelegând că premierul “ar putea să nu mai susţină propunerea” pentru ministrul bugetului.

Ulterior, Victor Ponta a declarat că nu a putut lua parte la ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov pentru că avea programate alte întâlniri importante, precizând că nu era nevoie de prezenţa lui, în condiţiile în care l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea să participe la eveniment.

Șeful statului a anunțat, miercuri seară, într-o declarație de presă, că ceremonia de învestire a lui Darius Vâlcov va avea loc doar în prezența premierului Victor Ponta.

D.M.