25.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 19:02
No menu items!

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare. Ce sentință a primit fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid

spot_img

Fostul internațional Dănuț Lupu (56 de ani) va efectua 7 luni și 10 zile de închisoare după ce Curtea de Apel București a respins apelul acestuia și a menținut condamnarea inițială pronunțată de Judecătoria Cornetu.

Dănuț Lupu trebuie să se predea la Penitenciarul Rahova.

Dănuț Lupu a fost condamnat pentru conducerea autoturismului fără permis, faptă săvârșită în mod repetat.

Magistrații au arătat, în motivarea deciziei de condamnare, că, la data de 30 iulie 2020, în jurul orei 11:40, Dănuț Lupu a fost prins de un echipaj de poliție în timp ce conducea un Volvo, deși avea permisul de conducere anulat. Instanța a arătat că, din documentele transmise de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Dănuț Lupu nu mai are permis din 30 aprilie 2001, acesta fiind anulat printr-o hotărâre judecătorească.

„Regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău și martorii au declarat același lucru, acum știți cum e, în viață chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate”, a declarat fostul mare fotbalist pentru Gândul, la momentul condamnării.

Dănuț Lupu a evoluat mijlocaș pentru Dinamo, Rapid, Brescia și Panathinaikos, fiind selecționat în anii ’80 la naționala de seniori.

                                                                                                                Adina Silav