13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 8:31
No menu items!

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc au depus jurământul în faţa lui Klaus Iohannis

spot_img

Noii miniștri care vor ocupa portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi, Daniel Suciu și Răzvan Cuc, au depus, vineri dimineață, jurământul de învestitură, la Palatul Cotroceni. 

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcţia de vicepremier şi ministru al dezvoltării, precum şi cel al lui Răzvan Cuc în funcţia de ministru al transporturilor.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice; Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, a informat Administraţia Prezidenţială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise şefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

CEx al PSD a decis, marţi, propunerea lui Suciu şi Cuc pentru cele două ministere, în contextul în care Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici au anunţat că îşi retrag candidatura de la Dezvoltare şi Transporturi, după ce şeful statului a refuzat, în mai multe rânduri, numirea acestora.

R.D.

foto: bursa.ro