16.5 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024 - 8:36
No menu items!

Daniel Dragomir, dezvăluiri la Antena 3: „Cum a ajuns fotografia din arhiva SRI la Victor Ponta?”

spot_img

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a făcut, luni, o dezvăluire incendiară, la Antena 3, în emisiunea „Ediție Specială cu Cătălina Porumbel”.  Dragomir susține că fotografia publicată de Victor Ponta este realizată de fotograful SRI.

„Săptămâna trecută, ambasadorul SUA, George Maior, a lansat o amenințare mafiotă și a spus că o să vină vremea când o să vorbesc și eu. A vorbit aseară (duminică seara – n.r.) prin contul de Facebook al finului său Victor Ponta. Această fotografie este făcută de fotograful oficial al SRI. Singura persoană care făcea fotogrfii la aceste întâlniri este fotograful oficial”, a declarat Daniel Dragomir.
 
Fostul ofițer SRI a precizat că marți dimineață va cere Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI să solicite Serviciului toate fotografiile făcute în acea perioadă pentru a fi publicate. 
 
„Prima întrebare: Cum a ajuns fotografia din arhiva SRI la Victor Ponta? Doi, mâine dimineață voi sesiza Comisia parlamentară de control al SRI, că înțeleg că aceste fotografii nu sunt clasificate, și Comisia de control al SRI să solicite toate fotografiile făcute în acea perioadă și publicate în mod transparent și să le vadă toată țara pe toate. Putea să mai fie domnul judecător Ionuț Matei, judecătoarea Livia Stanciu. Dacă vreți transparență, haideți să le publicăm pe toate”, a mai spus Daniel Dragomir.
 
R.D.