37.1 C
București
joi, 20 iunie 2024 - 19:47
No menu items!

Daniel Constantin și CRBL pe aceeaşi scenă. Liderul PC şi-a lansat candidatura la Piteşti

spot_img

Liderul PC, Daniel Constantin, și-a lansat candidatura pentru parlamentare în compania lui Ponta şi Antonescu. La un moment dat, pe scenă, şi-a făcut apariția și cântărețul CRBL.

Daniel Constantin a recunoscut că este emoționat pentru că începe lupta pentru câștigarea primului său mandat de parlamentar. ”Am emoții și îmi e greu să vorbesc pentru că astăzi în fața mea se află foarte mulți dintre aceia care mă cunosc încă de când eram mic, îmi e foarte greu să vorbesc în fața unor profesori și îmi e cu atât mai greu să vorbesc în fața părinților mei care se află și ei aici astăzi”, le-a mai spus Constantin celor prezenți. De asemenea, Constantin le-a mulţumit celor prezenţi pentru încrederea acordată la alegerile locale.

La eveniment și-a făcut apariţia şi CRBL, piteştean de loc, prieten din copilărie cu Daniel Constantin. Ponta, Antonescu şi Constantin au plecat apoi la Alexandria, unde îşi va lansa candidatura Crin Antonescu, toţi urmând să încheie ziua la Tg. Jiu, în colegiul în care candidează Victor Ponta. (A.M)